Delicatessen
Onze online winkel
Melkboertje | Niet vergeten! | Recept

Exclusieve producten

Heerlijke kaasfondue

Delicatessen

Onze overbekende kaaspopjes!

Exclusieve producten in De Kaashut.
Behalve de kaas- en wijnafdeling vindt u in onze winkel ook de afdeling delicatessen waarin wij u een uitgebreid assortiment exclusieve producten aanbieden en waarvan wij u hier een kleine selectie tonen.

Bonbons.
Wij zijn trots op onze echte Belgische bonbons in 30 verschillende soorten en smaken. Wat dacht u van echte slagroom truffels, om de vingers bij af te likken.

Honing.
Uit de beschermde natuurgebieden van Asturias in Spanje halen wij voor u echte bergbloesemhoning en de overheerlijke heidehoning. Deze zuivere natuurproducten worden koud geslingerd en op traditionele wijze verwerkt.

Kopje thee?
Als u graag thee drinkt en genoeg heeft van het traditionele zakje thee kom dan eens naar De Kaashut! Onze theesoorten bestaan uit 8 soorten Twiningsthee van Earl Gray tot citroen. Onze nieuwe aanwinst is thee van Celestial Seasons, zowel de kuidenthee als vruchtenthee zijn puur natuur en zonder kleur- en smaakstoffen of cafeïne.

Liefhebbers van Champagne, opgelet!
Op het wijnrek vindt u ons assortiment Champagnes voor speciale gelegenheden. Champagnes van Moët Chandon, Methode de Champagne en Vincent d' Astree in brut, demi sec en rosé. Nu nog even zelf voor de glazen zorgen en dan...proost!

De Kaashut is ook uw melkboer.
Ook voor zuivelproducten kunt u bij ons uitstekend terecht zoals voor volle- en halfvolle melk, roomzachte karnemelk, chocolade- en vanillievla. Yoghurt in 1/2 liter bekers met de smaken aardbei, bosbessen, kiwi, appelkaneel en rozijnen, sinaasappel en mandarijn en ananas.

Kaas speciaal.
Met kaas is heel veel mogelijk. Daarom hebben wij exclusief voor onze klanten Emmertaler kaasrolletjes. Langres Affinee au Champagne, een pikante kaas in champagne gedompeld. Brin d' Amour, heerlijke Corsicaanse Schapenkaas met provinciale kruiden. Wat dacht u van Soreda Feuille, verse Geitenkaas met peper in kastanjeblad, heerlijk als voorgerecht. We hebben ze al genoemd, onze kaaspopjes! Een Boer en Boerinnetje, nu ook als Sarah en Abraham. De popjes bestaan uit overheerlijke boerenkaasjes en leuk aangekleed in boerenkleding, een apart en ideaal geschenk. Ze zijn op bestelling leverbaar in de winkel maar ook straks online via onze website.

Niet vergeten!
We kunnen nog vele pagina's vullen maar we willen zeker niet vergeten te noemen ons assortiment mosterd. Naast de gebruikelijke soorten vindt u bij ons uit Engeland, Colmans. Uit Duitsland komt de Leuvensenf en uit Frankrijk, Dijon in 5 soorten. Ook uit Nederland hebben wij voor u echte knoflookmosterd, kaasmosterd en honingmosterd.

Nu stoppen we echt!
U houdt van Tapenade's? Geen probleem! We hebben heerlijke tapenade's groen met olijf, knoflook en pijnboompitten. Tapenade's rood van Zontomaatje met tomaten, pijnboompitten, knoflook, olijven en bospaddenstoeltjes. Stukje zuur? Ook geen probleem bij De Kaashut! Ons assortiment zuur bestaat uit een ruime keuze van de Leeuw zuur van augurk tot pekel. Deze originele Joodse zuur is een toppertje! Een prima basis voor uw salades of als garnering op uw plakje leverworst en stukje kaas.

Terug naar boven


Index | vers v/h mes | kaasplank | wijnkaart | salades | notenbar | broodmand | delicatessen | contact | Email