Salades en Pate's
Onze online winkel
Kaashut Catering

Droge worst, klik hier!

Heerlijke paté's, klik hier!

Vleeswaren, klik hier!

Salades, paté's en worstsoorten.
Wij hebben het u al eerder verteld, onze website is een verlengstuk van onze winkel. Daarom vindt u ook op deze pagina een korte beschrijving van een kleine selectie uit ons assortiment salades, paté's en worstsoorten. Bent u eens een dagje in Amsterdam, breng dan gerust een bezoek aan onze winkel en wij laten graag zien wat wij u willen vertellen met deze pagina! Ons adres kunt u vinden op de Contact pagina.

Salades.
In De Kaashut vindt u maar liefst 14 soorten salades zoals o.a. rijkelijk gevulde Tonijn-, Garnalen-, Zalm-, Haring- en Krabsalades. Maar ook gerookte-, kerry- en pikante Kipsalades. Diverse seizoensalades zoals komkommer-, vruchten-, Forel- en bospaddenstoeltjes salades. Loopt het water al uit uw mond?

Worst.
Het klinkt u misschien bekend in de oren maar ook De Kaashut heeft 'ons mannetje' maar dan uit Haarlem die sinds jaar en dag de heerlijkste zelfgemaakte worstsoorten levert zoals gekookte worst, leverworst met stukjes spek, heerlijk gekruid Ossenworst, roomsmeerworst en grillworst met stukjes kaas. Kortom, teveel om op te noemen. Kom gerust eens langs!

Droge worst. (heerlijk bij de borrel!)
Ons assortiment droge worst komt uit verschillende landen. Uit Italie hebben wij Caciatore met knoflook. Uit Hongarije kunnen wij u Kolbasz, een pikante worst met knoflook, aanbieden. Speciaal voor de liefhebber, Hongaarse Herzsalami gemaakt van Ezelinnenvlees! Uit Spanje komt de heerlijke pikante Chorizo. Maar ook voor Belgische en onze eigen Nederlandse worst in de vorm van Groninger metworst met stukjes kruidnagel, kunt u bij ons terecht. Allemaal lekkere knabbels voor tussendoor of bij een lekker glas bier!

Paté's
Veel van onze Paté's zijn seizoengebonden, denk u b.v. maar eens aan het wildseizoen. Zo hebben wij dan wildpaté's van Wildzwijn, Reebok en Fazant. Deze wildpaté's zijn met een iets grove structuur. Buiten het seizoen is er altijd verse Likkepot door onze Esther zelfgemaakt. Ze wil niet zeggen hoe maar de ingrediënten zijn o.a. een zachte roomsaks met stukjes ui en fijngesneden bieslook. Zeker het proberen waard! Verder vindt u bij ons een toppertje in de vorm van heerlijke Filé American, kruidenboter met verse knoflook, sellery, peterselie en aangevuld met verse kruiden. Onze specialiteit, alsof er een engeltje...!


Index | vers v/h mes | kaasplank | wijnkaart | salades | notenbar | broodmand | delicatessen | contact | Email