Vers van het mes
Onze online winkel
Laatste update: 18-10-2014

Vers van het mes.
In onze winkel introduceren we vaak nieuwe producten of plaatsen we een speciaal product in de schijnwerper. Tevens vindt u hier onze speciale week en maandaanbiedingen.

Verse informatie.

De Kaashut op Intoshopping.
Intoshopping is een platform met daarop online shops van echte winkels. Van iedere winkel is een aantal producten zichtbaar op de homepage. Hierdoor kunnen eenvoudig verschillende winkels worden bekeken en alleen die winkels worden bezocht die interessant zijn. Ook de Kaashut vindt u op de website van Intoshopping. Lees daar ook de veel gestelde vragen pagina.

Relatie geschenk of kadootje voor vrienden.
Zo kan het gebeuren dat u een bezoek gaat brengen aan vrienden in binnnen of buitenland. Een leuke kadotip: geef een baarsjes kaasje kado. Deze 4 maanden gerijpte kaasjes zijn pikant van smaak en zijn aan de buitenkant zwart gemaakt. De kaasjes zijn voorzien van een foto van de postjesweg uit de jaren dertig. Deze kaasjes zijn alleen bij de kaashut te koop.

SmaaQ van De Kaashut met de Q van Qualiteit!!!

Kaasjes, Tapenades en Olijven.
Na lang zoeken zijn wij erin geslaagd een aantal heerlijke kazen te bemachtigen. Wij zijn er dan ook trots op om onderstaande kaassoorten vast in ons assortiment op te nemen. Ook nieuw in ons assortiment zijn de tapenades Nero en Frommaggio. Tevens is ons assortiment olijven uitgebreid.

Bethmale lait cru.
De Bethmale lait cru is een prachtige Pyreneënkaas gemaakt van rauwe koemelk. De kaas heeft een zuivere smaak licht zuur. Kortom: bergachtig lekker op eenzame hoogte.

Selle sur cher.
De Selle sur cher is een rauwmelkse geitenkaas voorzien van een aslaagje. Het is een kaasje wat u nog twee weken kan laten aanrijpen. Zo komt het zuivel het best tot zijn recht. Afkomstig uit het Loire gebied.

Maroilles.
Maroilles, een AOC-kaas dat voorzien is van een kwaliteitsstempel. Deze gewassenkorst en rauwmelkse koeienmelk heeft een volle, romige en pikante smaak. Uit Noord-Frankrijk (Picardie).

Le Peilloute.
Le Peilloute, een gepasteuriseerde geitenkaas uit de omgeving van Lyon. Is
zeer toegankelijk voor de beginnende geitenkaaseter. Romig en soepel van smaak.

Galet blanc fermier.
Een juweel van een geitenkaas. Is van een klein boerinnetje met een fijn gevoel voor kwaliteit. Uiteraard van rauwe melk, zonder enig toevoeging. Kaas zoals kaas bedoeld is, dus volledig 'natuurlijk'.

Tapenades.
De Nero wordt gemaakt van zwarte olijven in een heerlijke olijfolie. De Frommaggio is een tricolore tapenda van zontomaat, olijf en pijnboonpitten en voorzien van pecorino romana. Serveren als voorgerecht op een vers gebakken ciabatta broodje. Naast de Frommaggio en de Nero hebben wij ook de groene pesto, bospaddestoeltjes en zontomaat tapenada's.

Olijven.
Bij de olijven zijn naast de grote groene knoflookolijven, de Italia-mix, de zwarte olijven en de groene olijven met amandelen nieuw in ons assortiment. Maar proeft u ook eens de gevulde groene olijven met pecorino romano, Schapenkaas uit Sardinië. Eet smakelijk!

Naar boven.

 


Index | vers vh mes | kaasplank | wijnkaart | salades | notenbar | broodmand | delicatessen | contact | Email